Máte li jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat: +420 733 664 667

Ochrana osobních údajů

Na základě nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES – obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „GDPR“), si Vás dovolujeme informovat o způsobu zpracování Vašich osobních údajů.

 

 

1. Osobní údaje, které budou zpracovány:

  • jméno a příjmení,

  • fakturační adresa,

  • poštovní adresa,
  • emailová adresa,

  • telefonický kontakt.

2. Účelem zpracování osobních údajů je:

Zasílání obchodních nabídek a informačních sdělení.

3. Doba zpracování osobních údajů je:

Na dobu neurčitou anebo do doby zrušení na základě požadavku zákazníka, neprodleně.

Správce e-shopu tímto v souladu s ustanovením čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „Nařízení”), informuje, že:

  •  Vaše osobní údaje budou zpracovány jen na základě Vašeho svobodného souhlasu

  • důvodem poskytnutí osobních údajů je zájem provozovatele e-shopu o zasílání obchodních nabídek, což by bez poskytnutí těchto údajů nebylo možné,

  • při zpracování osobních údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování ani k profilování,

  • správce e-shopu nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřil zpracováním osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčil zástupce pro plnění povinností ve smyslu Nařízení,

  • správce e-shopu nemá v úmyslu předat osobní údaje Subjektu údajů do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným, než výše uvedeným třetím osobám,

  • subjekt údajů má právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat od Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, má právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, má-li za to, že Správce při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s Nařízením.

 

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.